The Boat Trip

Ljuden i fokus!

  • Fokus på språkljud
  • Bygger ordförråd med hjälp av bilder
  • Aktiva elever som börjar prata engelska
  • Ett inkluderade äventyr för hela klassen

 

 

 

Fokus språkljud och glosor

The Boat Trip är ett läromedel i engelska som bygger vidare på Havsäventyret. Det kan användas i helklass från årskurs 1-3 eller specialpedagogiskt med äldre elever som behöver en nystart.

I The Boat Trip får eleverna arbeta både med de bekanta språkljuden från Havsäventyret och lära känna nya engelska språkljud. Med hjälp av glosbilder och QR-koder med inspelade ljudfiler på brittisk engelska lär sig eleverna prata engelska. När eleverna börjar bli ljudsäkra får de utforska kopplingen till bokstäverna och olika sätt att stava språkljuden på. I små steg börjar eleverna våga prata engelska och deras självförtroende stärks.

Läromedlet består av en digital prenumeration och tryckt material. I den digitala prenumerationen igår digitala spel (iOS och Android) och en webbportal med handledningar, konkreta lektionsupplägg och berättelser. Läs mer här eller i vår webbshop.

Aktuellt

Vill du komma igång med Matteberget?

Vill du komma igång med Matteberget?

Delta på våra gratis digtiala kurser: 18 juni kl 15.00-16.30 eller 15 augusti kl 15.00-16.30. Amälan till info@mappia.se.

Du kan beställa Mappias digitala läromedel via Skolon

Du kan beställa Mappias digitala läromedel via Skolon

Introducera Bokstäverna i slutet F-klass

Introducera Bokstäverna i slutet F-klass

Arbetar du med Havsäventyret i förskoleklass och funderar på att introducera bokstäverna i slutet på terminen? Delta på vår gratis kurs i Bokstavsön onsdagen den 24 april kl 14.15-15.30 via Zoom. Anmälan till info@mappia.se

Havsäventyret, så funkar det!

Havsäventyret, så funkar det!

Gratis digitalföreläsning om hur Havsäventyret fungerar. Datum 20 mars eller 29 maj kl 14.15. Anmälan till info@mappia.se

Nu finns The Boat trip att beställa!

Nu finns The Boat trip att beställa!

Vårt helt nya läromedel för engelska finns att beställa i webbshopen eller via Läromedia. The Boat trip bygger vidare på Havsäventyret och kan användas från årskurs 1.

Ladda ner våra digitala spel

Ladda ner våra digitala spel

Våra digitala spel finns att ladda ner i App Store och Play Butik, prenumerationen beställs i webbshopen eller via Läromedia.

Läromedia

Läromedia

Våra läromedel finns att beställa via Läromedia.