The Boat Trip

Ljuden i fokus!

  • Fokus på språkljud
  • Bygger ordförråd med hjälp av bilder
  • Aktiva elever som börjar prata engelska
  • Ett inkluderade äventyr för hela klassen

 

 

 

Fokus språkljud och glosor

The Boat Trip är ett läromedel i engelska som bygger vidare på Havsäventyret. Det kan användas i helklass från årskurs 1-3 eller specialpedagogiskt med äldre elever som behöver en nystart.

I The Boat Trip får eleverna arbeta både med de bekanta språkljuden från Havsäventyret och lära känna nya engelska språkljud. Med hjälp av glosbilder och QR-koder med inspelade ljudfiler på brittisk engelska lär sig eleverna prata engelska. När eleverna börjar bli ljudsäkra får de utforska kopplingen till bokstäverna och olika sätt att stava språkljuden på. I små steg börjar eleverna våga prata engelska och deras självförtroende stärks.

Läromedlet består av en digital prenumeration och tryckt material. I den digitala prenumerationen igår digitala spel (iOS och Android) och en webbportal med handledningar, konkreta lektionsupplägg och berättelser. Läs mer här eller i vår webbshop.

Aktuellt

Gratis föreläsning om Matteberget

Gratis föreläsning om Matteberget

Den 5 december kl 14-15.30 via Zoom. Föreläsare är Helena Borges från Mappia och Anna Maria Eriksen som är Speciallärare och Förstelärare i matematikutveckling på Staffanskolan i Gävle. Anmälan till info@mappia.se

Kurs & Coachning Havsäventyret

Kurs & Coachning Havsäventyret

Nu kör vi en ny omgång Kurs & Coachning, kursen löper över två tillfällen den 9/11 och 18/1 mellan kl 14.00-16.00 och genomförs digitalt via Zoom. Kursen är gratis. Välkommen med din anmälan till info@mappia.se

Kom igång med The Boat Trip

Kom igång med The Boat Trip

Gratis kurs i två delar för att komma igång med The Boat Trip. Del 1 den 20/9 kl 14-15.30 och del 2 den 22/11 kl 14-15.30. Skicka anmälan till info@mappia.se. Varmt välkommen!

Ny kurs och Coachning

Ny kurs och Coachning

Kom igång med Havsäventyret i höst! Anmäl dig till vår kurs som är vid två tillfällen del 1 den 30/8 kl 14-15.30 och del 2 den 18/10 kl 14-15.30. Skicka din anmälan till info@pluggamedbilder.se

Nu finns The Boat trip att beställa!

Nu finns The Boat trip att beställa!

Vårt helt nya läromedel för engelska finns att beställa i webbshopen eller via Läromedia. The Boat trip bygger vidare på Havsäventyret och kan användas från årskurs 1.

Ladda ner våra digitala spel

Ladda ner våra digitala spel

Våra digitala spel finns att ladda ner i App Store och Play Butik, prenumerationen beställs i webbshopen eller via Läromedia.

Läromedia

Läromedia

Våra läromedel finns att beställa via Läromedia.

Pågående kurs Ljudens strand

Pågående kurs Ljudens strand

Tre tillfällen via Zoom 7 juni, 6 sep, 15 nov, kl 14.00. Anmälan är stängd.

Pågående kurs Bokstavsön

Pågående kurs Bokstavsön

Tre tillfällen, via Zoom 16 maj, 5 sep, 14 nov kl 14.00. Anmälan är stängd.